HJÆLP HAVET

Vi har brug for al den hjælp vi kan få. Det nemmeste du kan gøre, er at gå ind på Facebook og give os et ”like”. Det er en simpel lille ting, som vi kan bruge til at vise, hvor mange der ønsker et rent HAV.

Du kan også give os en donation. For 500 kr. kan vi nå flere tusinde mennesker på Facebook og fortælle dem om problemet med spildevand i vores hav. For 5.000 kan vi trykke og designe en folder, som vi kan dele ud til et tusinde husstande ud til Danmark. For 12.500 kr. kan vi få en båd ud på havet med et professionelt filmhold, der kan dokumentere en aktiv udledning af spildevand.

Jo mere du giver, jo mere kan vi gøre.

GIV EN GENERØS DONATION

Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan give en donation. Vi arbejder frivilligt i Rent Hav og donationer går ubeskåret til vores arbejde med oplysning om forurening med spildevand.
Vi har MobilePay nummer: 613 196.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Følg Rent Hav på Facebook, og fortæl alle du kender, at de også skal trykke “følg”. På den måde kan vi nemt vise, hvor mange vi er.

BLIV MEDLEM

Som medlem af Rent Hav har du en andel i arbejdet for at stoppe forureningen af Hav med spildevand fra kloakken.

FORENINGER

Rent Hav vil samle alle, der elsker havet.
Vi tilbyder dykkeklubber, svømmeklubber, kajak og roklubber foreningsmedlemskab for 1 kr. per medlem. Vi tager også gerne mod donationer. Men mest af alt er vi interesseret i jeres opbakning.

Som medlemsforening i Rent Hav får I:

  • Historier og opdateringer til jeres nyhedsbrev.
  • Fællesarrangementer i samarbejde med Rent Hav hvor vi sætter fokus på spildevandsforurening, lige der hvor I bruger havet.
  • Videoer og indslag til YouTube og sociale medier med jeres formand eller andre medlemmer, der ønsker at påvirke politikerne.

Vi håber også, at I vil opfordre jeres medlemmer til at følge os på facebook. Jo flere vi er, jo højere kan vi råbe politikerne op.

VIRKSOMHEDER

Rent Hav får god hjælp af virksomheder, der elsker havet. Hvis du har en virksomhed og ønsker at samarbejde os, så skriv til kontor@rentoresund.dk

Vi tilbyder et samarbejde, der er skræddersyet til din forretning. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan hjælpe hinanden, og hvordan vi sammen kan arbejde for et rent hav.

SPILDEVANDS PAPARAZZI

Når man kigger ud over havet, er det et smukt syn, og man kan godt tænke; ’Det ser da ikke forurenet ud?!’ Men når man kommer tæt på, kan man se problemer, som ikke kan ignoreres. Du kan hjælpe os med at få taget de billeder, som ikke kan afvises, og gør det tydeligt hvor stort problemet er. Vi kalder det “Spildevands Paparazzi” og vi har brug for din hjælp.

I stedet for at blive hjemme, når det røde flag smælder over din strand eller havn, så tag ud i regnvejret med dit kamera. Smid kajakken i havnen, tag ud til dit vinterbad, gå ud på din båd eller SUP-board. Tag billeder og video af spildevandet i havet.

Pas på med at komme i for meget kontakt med vandet. Det er fyldt med lort og e-coli bakterier. Hjælp os med at vise alle, hvordan det ser ud.

Smid dine billeder på social medier og brug hashtagget #renthav.

Du kan bruge kortet til venstre til at se, hvor der udledes spildevand tæt på dig.

VI ER STOLTE OG GLADE OVER AT ARBEJDE SAMMEN MED

Rul til toppen