Abonnementsbetingelser

Firmainfo:

Rent Øresund
Skydebanegade 15, 2 tv.
1709 København V
CVR: 41502665
E-mail: kontor@rentoresund.dk
Tlf: 4022 3431

Betaling og levering

Medlemskab af Rent Øresund kan betales med Visa, MasterCard, mobilepay og PayPal. Når du handler hos Rent Øresund behandles kortoplysningerne af Clearhouse, DanID, GoPay eller PayPal, som er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa, MasterCard og MobilePay. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, eller kontrolcifre. Vi modtager udelukkende besked om, at købet/tilmeldingen er betalt.


Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl samt moms- og afgiftsændringer. Vi sender straks efter købet en faktura til den opgivne email-adresse.

Medlemskab af Rent Øresund (abonnement)

Medlemskab af Rent Øreusund Senseklubben kan kun købes ved ordre afgivet via kursusplatformen senseklubben.dk og medlemskabet sker omgående via det login du selv opretter i forbindelse med betaling. E-mail-adressen kan altid ændres ved at maile til os på kontor@rentoresund.dk.

Fortrydelsesret og bortfald af denne

Et medlemskab af Rent Øresund er at sammenligne med en digitalt leveret vare. Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser samt digitale produkt, så snart disse købes, da de derefter ikke kan tilbageleveres. Det købte digitale produkt betragtes således som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til det pågældende digitale produkt.

Ved køb af digitale produkter fraskriver du dig således de normale 14 dages returret. Du har som køber to års reklamationsret i henhold til købeloven.

Vi forbeholder os ret til at ændre betingelserne uden varsel.

Abonnementer og medlemskaber

For abonnementer og medlemskaber gælder, at abonnementsprisen/medlemsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode/medlemsperiode.

Kvittering for trækket tilsendes pr. e-mail.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding/medlemstilmelding efter indgåelse af abonnementet/medlemskabet.

Du kan opsige dit medlemskab af Rent Øresund ved at sende en mail til kontor@rentoresund.dk. Opsigelsen træder omgående i kraft. Der vil efter opsigelsen ikke blive faktureret eller trukket yderligere betaling, dog skal ratebetaling, abonnementsaftaler, medlemskabsaftaler og allerede udstedte fakturaer stadig betales.

De produkter og ydelser, der sælges af Rent Øresund, er omfatter af de handelsbetingelser, som er gældende for salg med Rent Øresund som sælgende part.

Kontaktoplysninger:

Rent Øresund
Skydebanegade 15, 2 tv.
1709 København V
E-mail: kontor@rentoresund.dk
Tlf: 40223431

Rul til toppen